Disc solidari amb cançons que parlen de Vilassar de Mar

El disc es titula Sona Vilassar i compta amb la col·laboració d’artistes locals i no locals

CD solidari Vilassar de Mar

 

L’Ajuntament de Vilassar de Mar presenta per a la Festa Major d’aquest any Sona Vilassar, el CD solidari que compta amb la col·laboració d’artistes locals i no locals que interpreten cançons dedicades al municipi.

Els beneficis del disc, que val de 10 € i del qual s’han editat 1.000 exemplars, aniran destinats al Casal de Curació, fundació sense ànim de lucre que porta a terme una activitat assistencial sociosanitària i és centre de dia. El CD es podrà comprar a les paradetes de marxandatge de la Festa Major i també el dia del concert presentació, el 25 de juny, al pati de l'escola Pérez Sala.

El disc compta amb 10 temes de diferents artistes i grups com Sant Pau Rhum Band amb “La rumba de Vilassar”; Judit Neddermann amb “Vinc d’un poble”; Turrunats Band amb l’“Himne de Vilassar” (en versió instrumental i en versió cantada), Pele Macleod amb “Vora el Mar”; Manu Guix amb “El Rock & Roll de Vilassar”; El Veïnat amb “A cremar”; Joan Barranca amb “10 d’octubre”; Mestre d’Aixa amb “Vilassar de Mar” i Els pescadors de Garbí amb “Recordant en Pepo”.