Restaurant Punt6: cuina de mercat per a tothom

És el restaurant del New Hotel Colon

Instagram Tot a taula 2018 - new hotel colon

A la planta baixa del New Hotel Colon hi trobem el Punt6. Qui encara cregui que és simplement la part de restauració pels estadants de l'hotel està ignorant l'existència d'una revelació a nivell gastronòmic mataroní: un restaurant valent i amb una proposta de gran qualitat, fruit de la investigació i el treball, que acosta la cuina de mercat a tots els públics.


Ara inicien nova etapa de la mà del xef Josep Eiximeno i ho fan amb una extensa carta de 48 referències com a triomf de presentació. Hi trobarem tot el que podem buscar-hi i ens seguirà l'ambient modern i acollidor del local.

Aposta per la diferència

Amb el segell del nou xef, Punt6 aposta per diferenciar-se i agafar nom amb apostes arriscades úniques que no trobarem en cap altre restaurant. La seva és una cuina de qualitat i mercat, sempre basada en producte fresc i amb vegetals de proximitat, del propi Maresme. Aquesta aposta per bona matèria primera és la base sobre la qual s'aixeca aquesta proposta trencadora.

Instagram Tot a taula 2018 - new hotel colon

Menú de Sant Joan
Una ocasió immillorable per descobrir l'establiment és el Menú de Sant Joan. El NHC es troba a tocar de l'escenari amb més història per celebrar la revetlla i proposa un complet menú degustació, amb meló al cava, xarrup de brandada, cullera de pop a la gallega i pa de coca amb pernil, amb un caneló de peix amb gamba d'entrant i possibilitat de triar entre Faux filet de Nebraska amb puré, padró i cruixent d'ibèric o llom de bacallà confitat com a plat principal. De postres, hi haurà coca i el preu, 24 euros, està a l'abast de tothom.

Instagram Tot a taula 2018 - new hotel colon

Angus amb or de 22 quirats

Plats canalles: Quan diem que l'aposta del Punt6 és per una cuina valenta ens fixem per exemple en la seva hamburguesa especial, feta de carn Angus finalitzada amb làmines d'or de 22 quirats. És la joia de la corona i enlloc més de la comarca la trobarem.
També són exclusives la cua de bou amb forma de lingot, també pintada d'or i acompanyada per trinxat de la Cerdanya. El xef assegura que la seva és una proposta "una mica canalla".
Vins del país: El celler del Punt6 està especialitzat en bons vins catalans, de les millors denominacions d'origen de casa nostra.

Instagram Tot a taula 2018 - new hotel colon