Nova etapa del Rebreg: ara també a la nit

El Rebreg és un dels locals més coneguts de la plaça de Cuba.

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 26 Octubre 2018 11:32

Instagram Tot a taula 2018 - el rebreg

Ja fa sis anys que els que passen per aquesta cèntrica plaça mataronina troben una cafeteria amable on s'està bé per poder esmorzar, fer el vermut o el cafè. Especialment els dies de mercat, el Rebreg és un fix en les rutes de molts mataronins, que tiren de la seva àmplia carta d'entrepans i rebosteria o trien prendre un suc, un cafè o un te amb llet –de totes les tipologies– en un local acollidor i tranquil.


Aquest espai ha començat, a més, una nova vida. I és que a més del que podríem anomenar Rebreg de dia entrem ara a la dimensió del Rebreg de vespre i nit com a alternativa ideal per a les nits de dimecres a dissabte a partir de dos quarts de vuit de la tarda. Al rovell de l'ou. 

Instagram Tot a taula 2018 - el rebreg

El Rebreg entra amb força a la nit de la plaça de Cuba. Pot ser una bona elecció per anar sopar de forma ràpida, amb una carta àmplia on trobarem la nostra combinació preferida –com la de sobrassada amb brie, que és una de les que més agraden– a més d'altres opcions per completar l'àpat amb tapes o racions. També hi podem fer les primeres copes o quedar de forma distesa en parella o grups.

El Rebreg també pot ser el nostre nou local per seguir el futbol i altres esports en bona companyia. En definitiva amplia horaris per oferir també de vespre i nit el seu bon tracte amb els clients.

Bon tracte i local acollidor

Instagram Tot a taula 2018 - el rebreg

La zona de moda
La zona de la plaça de Cuba està d'enhorabona. És un epicentre de locals per sopar que ara dona la benvinguda a aquesta nova etapa del Rebreg com a alternativa a fer-hi un entrepà o tapa ràpida, en parella o grup.

Instagram Tot a taula 2018 - el rebreg
Entrepans amb pa de coca
Per menjar: A la carta del Rebreg hi trobarem una àmplia selecció d'entrepans que tenen, com a comú denominador, l'aposta per un pa de coca boníssim. Aquesta és la base sobre la qual trobem tant entrepans calents com freds amb embotits, vegetals, formatges, ibèrics... També són recomanables les taules d'embotits amb pa amb tomàquet.
Tapes excel·lents: Per completar el nostre àpat també podem tirar de la seva truita de patates, d'amanides, de 'nachos' amb guacamole o cheddar, hummus, torradetes amb paté de foie o les costelles de porc amb salsa barbacoa.
Per a beure: Podem triar vi a copes –2 de catalans i un rioja–, cerveses d'importació i una àmplia carta de gintònics per a iniciar la nostra nit.

Rebrec

Plaça de Cuba, 23 - Mataró
Horari: Matins de dilluns a divendres de 8 h a 13.30 h i dissabtes de 8 h a 14 h
Nit: dimecres a dissabte, a partir de les 19.30 h