La millor foto del teu animal de companyia ara pot tenir premi

Arrenca el nou concurs d'Instagram de #totmascotes

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 20 Setembre 2018 13:04

Especials 2017/2018, totmascotesQui té la mascota més maca i divertida de Mataró, el Maresme i part de l'estranger? Qui té un gos capaç de somriure a càmera o un gat amb més presència escènica que una model a la passarel·la? Tothom que té un animal de companyia amb qui comparteix el dia a dia es desviu per ell i acostuma a fer-lo sortir a les fotos que comparteix a la xarxa.


El Tot Mataró i l'Hospital Veterinari del Maresme llancem el nou concurs d'Instagram de #totmascotes, en què tothom podrà compartir les seves imatges més especials, plàstiques o divertides en companyia de la seva mascota i optar a premis... precisament per als animals.

Especials 2017/2018, totmascotesCom s'hi participa?
És molt fàcil. Comparteix les teves imatges originals amb la teva mascota utilitzant l'etiqueta #totmascotes i entraràs al concurs.

Quants premis hi ha?
Mensualment es lliuraran dos premis: un a la millor fotografia amb gat i un altre a la millor fotografia amb gos. Hi participaran totes les fotografies penjades durant els últims dies i el Tot Mataró seleccionarà les millors. Els premiats es donaran a conèixer a la web totmataro.cat/totmascotes i es publicaran al Tot.

Quins premis són?

Per gentilesa de l'Hospital Veterinari del Maresme, cadascun dels guanyadors s'endurà una mútua Happyvet valorada en 205 euros per al gos i 173 euros per al gat. Es tracta d'una  molt bona mútua de salut per a la nostra mascota que inclou totes les visites concertades anuals, totes les vacunes (ràbia i tetravalent), analítica de sang i coprològic (cadells), urianàlisis (adults), prova imatge (RX o ECO pacients sèniors, >de 8anys), un  20% de descompte en tota la resta de serveis (urgències, cirurgies, UCI, etc.) i un 10% en vendes al taulell (pinsos, accessoris i tractaments).