El PSC transmet al Parlament el seu malestar pel trasllat a Barcelona de la Fundació TIC Salut Social

El primer secretari del PSC de Mataró, Juan Carlos Jerez, afirma que el partit està "totalment en contra" de la decisió presa per la Generalitat

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 25 Novembre 2019 08:56

Ciutat 2017/2019, tic salut social

Continua la polèmica sobre el trasllat de la Fundació TIC Salut Social a Barcelona. El PSC ha transmès un seguit de preguntes al Parlament per demanar explicacions sobre la decisió presa fa unes setmanes pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Segons el primer secretari del partit a Mataró, Juan Carlos Jerez, la formació està "totalment en contra" del fet que l'entitat abandoni la seva seu al TecnoCampus i és per això que demanen una justificació. 

Entre altres coses, el PSC ha explicat que "Mataró va ajudar al naixement i el creixement de la Fundació des dels seus inicis, cedint-li un espai dins la seu de l'Escola Universitària Politècnica i posteriorment impulsant el seu trasllat al Parc del TecnoCampus". Ara, el canvi de rumb de l'executiu català, "perjudica els interessos del municipi i dels treballadors de TIC Salut".

Un trasllat ja en marxa

La Fundació TIC Salut Social abandona avui el TecnoCampus i marxa cap a la capital catalana, concretament a l'edifici Salvany. El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, de qui depèn aquest organisme que impulsa les noves tecnologies en l'àmbit de la salut, ha estat qui ha pres la decisió amb l'objectiu de "centralitzar i compartir recursos comuns, i optimitzar l'eficiència i la sostenibilitat".

La Fundació TIC Salut Social treballa per impulsar el desenvolupament i l'ús de les noves tecnologies en l'àmbit sanitari.