Tanquen preventivament dues escoles de Mataró per la sospita de dos contagis per Covid-19

L'escola bressol La Llàntia i l'escola de primària Montserrat Solà no reobriran fins que es descarti la infecció

  • Redacció / ACN
  • Dimecres, 10 Juny 2020 20:39

Cultura 2014/2015, escola Montserrat Solà

Dos centres educatius de Mataró, l'escola bressol municipal La Llàntia i l'escola d'infantil i primària Montserrat Solà, han hagut de tancar preventivament aquest dimecres davant la sospita de dos possibles contagis per Covid-19.

Segons ha pogut saber l'ACN, el tancament ha afectat un total de 10 famílies, dues a l'escola bressol i vuit a la de primària, que avui ja no han dut els nens a l'escola. S'espera que en un parell de dies es pugui saber si són casos de Covid-19, fins llavors els dos centres romandran tancats.

La mesura ha estat ordenada per la inspecció d'Ensenyament seguint el protocol establert en el pla de reobertura dels centres educatius en fase 2 aprovat el passat 20 de maig.

Segons informacions de La Vanguardia les mesures s'haurien pres arran d'un possible contagi d'una educadora a l'escola Montserrat Solà i d'un positiu d'una membre de l'equip de neteja de l'escola bressol de La Llàntia

Ampliació: El cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha comentat aquest dijous a Catalunya Ràdio que caldrà acostumar-se a aquestes situacions, que demostren que s'estan detectant els possibles positius.