El PP proposa ampliar la Policia Local fins als 200 agents

El Ministre Jorge Fernández Díaz visita Mataró per donar suport a José Manuel López

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 19 Maig 2015 09:10

López amb Fernández Díaz

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Mataró, José Manuel López va desgranar dilluns algunes de les seves propostes en matèria de seguretat, com la necessitat d'“incrementar la plantilla de la policia local fins a arribar als 200 agents”. En aquest sentit el candidat assegura que “els 170 agents que existeixen a Mataró en l'actualitat són insuficients per a la cobertura de la ciutat, per la qual cosa ha d'ampliar-se el seu nombre fins a arribar a un mínim de 200 agents”. López va presentar aquestes propostes acompanyat del Ministre de l’Interior del govern espanyol Jorge Fernández Díaz.

Així mateix José Manuel López assegura que si governa “construirà una comissaria de proximitat al barri de Cerdanyola”. En aquesta mateixa línia el candidat proposa instal·lar càmeres de vídeo vigilància “a les zones més conflictives” com al carrer Rosselló, Pablo Picasso i plaça Rocafonda com a elements dissuasius i per garantir la seguretat. El candidat afegeix que en definitiva aposta per “una ciutat més neta, segura, convivencial i habitable", i va recordar que "sense seguretat no hi ha llibertat. És fals que alguns contraposin seguretat a llibertat, perquè són les dues cares d'una mateixa moneda".

Fernàndez Díaz no dóna més detalls de la xivatada
El ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, va declinar a Mataró donar més informació de la denúncia contra presumptes agents delators de la policia espanyola que haurien alertat la cèl·lula que estaven sent investigats pels Mossos. "Jo d'aquestes coses no en parlo, si d'altres ho fan allà ells amb la seva irresponsabilitat", va dir el ministre. Fernández Díaz assegura que els temes de política antiterrorista "són política d'estat" i que "cal sumar" per generar més unió, intel·ligència i compartir informació "perquè tots estem amenaçats". El ministre va afirmar que les acusacions "són gravíssimes" i que "no li caben al cap a ningú que tingui un mínim sentit de la responsabilitat".