A presó un home per quatre robatoris amb intimidació en establiments de Mataró

El detingut, que ja tenia antecedents, va robar més de 1.600 euros en efectiu

  • ACN
  • Dimecres, 06 Novembre 2019 10:40

Moment d'uns dels robatoris

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 d'octubre un home per quatre robatoris amb intimidació en establiments de Mataró, un d'ells en grau de temptativa. El detingut, que ja tenia antecedents, va robar més de 1.600 euros en efectiu. El primer robatori va ser el 25 d'octubre, cap a les 12 hores, en una farmàcia del barri dels Molins. Es va emportar 400 euros mentre amenaçava la dependenta. A les 19.45 d'aquell dia va entrar en una botiga de la ronda dels Països Catalans i va amenaçar les treballadores, robant uns 1.000 euros. L'endemà a la tarda va actuar a la mateixa farmàcia amb un tornavís, agafant 250 euros. El 27 d'octubre, cap a les 20.30 hores, va intentar robar amb un ganivet en una altra farmàcia del barri de Rocafonda, però la recaptació estava a la caixa de seguretat i no se la va poder emportar.

El modus operandi sempre era el mateix: entrava al comerç amb el cap tancat amb una caputxa i demanava els diners de viva veu o mostrant un paper escrit. Amenaçava amb un ganivet o un tornavís. Quan aconseguia els diners fugia corrents a peu. El detingut és un veí de Mataró, espanyol i de 41 anys.

Els Mossos van identificar el lladre gràcies a la informació aportada pels testimonis. El jutge de guàrdia de Mataró va decretar el seu ingrés a presó el 31 d'octubre. Aquest home ja havia estat detingut el 23 d'octubre per robar en una farmàcia del barri Cirera de Mataró, i va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial.