Els Capgrossos emocionen Elciego, en plena Rioja alabesa

200 castellers maresmencs ofereixen una actuació completa amb el 4 de 8 de castell més destacat

  • Redacció i Fotos de Capgrossos
  • Dilluns, 10 Setembre 2018 10:05

Capgrossos a Elciego

Més de 200 castellers dels Capgrossos de Mataró han passat el cap de setmana a Elciego, convidats a les festes d'aquesta localitat. En plena Rioja alabesa, Elciego és un petit poble d'un miler d'habitants plenament dedicat a la producció vitivinícola i a l'enoturisme.Els de Mataró eren els convidats d'excepció a les festes en honor a la Virgen de la Plaza. 

Capgrossos a Elciego

L'activitat no para pels Capgrossos que avui dilluns assagen per preparar la diada de demà al Born de Barcelona en motiu de la Diada Nacional de l'Onze de Setembre

Un xàfec important va impedir que la colla maresmenca pogués fer la seva actuació a l'aire lliure, on estava prevista una cercavila i la diada. Tot i així, el pavelló de pilota basca de la localitat es va omplir de gom a gom amb un públic molt entusiasta que va ovacionar i es va emocionar amb els castells dels de blau.

Capgrossos a Elciego

Els Capgrossos van fer el 4 de 8 com a castell més destacat, a més d'altres castells de 7 com el 5, i el 4 i el 3 amb agulla. També van recuperar el pilar de 5 aixecat per sota i es van acomiadar amb cinc pilars de quatre amb ikurriña.