Gamma alta de 7 per estrenar la temporada

Els Capgrossos fan el 5, el 7 i el 4 de 7 amb l'agulla a l'antiga fàbrica de Damm

7 de 7 a la Damm

Els Capgrossos de Mataró es van posar la camisa blava per primer cop aquesta temporada diumenge, en motiu de la diada de Filloles dels Castellers de Barcelona. Va ser a l'antiga fàbrica de Damm, a Barcelona, on els blaus van descarregar amb facilitat i autoritat els tres castells de la gamma alta de 7 que es van plantejar: el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla.

En un any en què hi ha hagut una important renovació en determinades posicions dels castells, l'inici va estar marcat per debuts a diferents nivells. La d'aquest diumenge també era la primera actuació des que Oriol Feliu i el seu equip van agafar les regnes dels blaus.

Unes 2.500 de persones han participat aquest diumenge al migdia en una macrotrobada de colles castelleres per celebrar el mig segle de vida dels Castellers de Barcelona. Camises de tots colors i procedents de diferents punts del territori han participat en una celebració on, com no podia ser d'una altra manera, els castells han estat protagonistes.

Diumenge a Calella
A mig camí entre una pre-temporada i l'inici fefaent de la mateixa, els Capgrossos tornaran a actuar aquest diumenge, dia 24, a Calella. Serà en l'actuació dels cinc anys dels Castellers de l'Alt Maresme, colla de la que són padrins. A més dels de blau i dels Maduixots, també hi seran els Marrecs de Salt.