Canvis en la programació de Les Santes per la previsió de pluja

Els Focs i els concerts d'Els Catarres i Biflats es traslladen a diumenge, dia 28 de juliol, a les 23 hores

  • Redacció // Fotos: Arxiu
  • Dissabte, 27 Juliol 2019 11:21

Castells de Focs

Canvis destacats en la programació d'avui 27 de juliol, Diada de Les Santes. Segons ha informat l'Ajuntament, els Focs, el concert d'Els Catarres i Biflats a l’escenari de la platja del Varador, i la Xindriada (prevista al passeig Marítim) es traslladen a demà a les 23 hores a causa de la previsió de pluges intenses i continuades.

La Desfilada i la Passada també estaran condicionades a la situació meteorològica del moment, així com les activitats de l'Espai Familiar. D'altra banda, el concert d’Smoking Stones i We’re not heroes, les Sardanes de la plaça de Santa Anna i el cinema a la fresca a la platja del Callao, s’han anul·lat.

El concert que la Big Band Jazz Maresme havia d’oferir aquest vespre, a les 20 hores a l’escenari Espigó se celebrarà al Teatre Monumental a la mateixa hora. Les entrades es podran recollir a la mateixa taquilla del teatre una estona abans.

Els actes previstos per la nit de demà, 28 de juliol, es mantenen però amb algunes modificacions horàries: el Ball de Requisits començarà a les 23.45 hores per no coincidir amb els Focs, i els concerts de Marrinxa Tropical Fest s’interrompran durant l’espectacle pirotècnic.

Fins a les 14 hores del dia d’avui es preveuen xàfecs intermitents de curta durada. Entre les 15 hores i les 19 hores tornarien a descarregar tempestes, en aquest cas de forta intensitat. Posteriorment, es preveu que segueixi plovent fins la matinada de demà diumenge.