Raül Hernández acaba 31è a la primera etapa de la Titan Desert

Gran paper del ciclista del Doctore Bike

Titan Desert 2015

Aquest dilluns va començar al Marroc la 10a edició de la Titan Desert, una de les curses ciclistes més dures del món. Un cop més i ja en són 9, la botiga Doctore Bike de Mataró està present a la cita amb un equip de sis corredors, on destaca per sobre de tots Raül Hernández que afronta la seva novena participació i que en edicions anteriors ha estat lluitant amb els millors.

A la primera etapa de 115 km el ciclista Raül Hernández del Doctore Bike va acabar 31è amb un temps de 5:55:25 a més de 50 minuts del guanyador que va ser el portuguès José Silva.

Servei tècnic de primera

Un cop més la botiga Doctore Bike donarà assistència mecànica a molts dels corredors d’aquesta prova apta només per a valents. Enguany la botiga mataronina donarà assistència tècnica i mecànica a 57 corredors per tal que les bicicletes estiguin llestes per afrontar el repte del desert. Aquest any, com a novetat, Doctore Bike també ofereix un servei de fisio i a més a més és l’única botiga espanyola que compta amb un taller mòbil totalment condicionat per donar un millor servei als seus clients.   

Titan Desert 2015