Victòria del Futsal Aliança Mataró que es col·loca tercer

El conjunt mataroní va guanyar a la pista del Penya Johan de Santa Coloma de Gramenet

Futsal-Vilassar

Després de fer un mal inici de segona volta i encadenar una sèrie de mals resultats, el Futsal Aliança Mataró ha reaccionat, i després de guanyar ara fa quinze dies el derbi maresmenc davant el Premià de Mar, diumenge passat va sumar una nova victòria després de superar a domicili per 1 a 7 a la Penya Johan de Santa Coloma de Gramenet. Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní escala fins a la tercera plaça i encara té opcions d’acabar la temporada en segon lloc.

Després d’una primera part molt disputada, els mataronins van marxar al descans guanyant 0-1 gràcies a un gol de Miki Rodríguez. A la represa els mataronins van prémer l’accelerador i amb tres gols en vuit minuts van encarrilar la victòria. Amb el 0-4 en contra, els locals van sortir a jugar amb porter jugador davant un Futsal que va defensar molt bé els atacs en superioritat i va acabar golejant 1 a 7. Destacar que el porter mataroní Paquito Parés va anotar dos gols de camp a camp aprofitant que els locals jugaven amb porter jugador.

Ara el pròxim compromís dels vermells serà el cap de setmana del 2 i 3 d’abril a la pista del Lloret, el cuer de la categoria.

PENYA JOHAN – FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-7

FUTSAL: Paquito Parés (2), Abdyck Gómez (1), Azhar Chiheb, Marc Caballeria (1), Cristian Sevilla (2), Miki Ropdríguez (1), Xavi Cano, Llibert Canal, Cristian Villarin, Carlos Villarin, Josep Requena, Raúl Pulido.