Compte enrere pel XIII Torneig Gestoria Luis Les Santes

El pavelló Teresa Mª Roca acollirà l'esdeveniment del 10 al 25 de juliol

XIII Torneig Gestoria Luis Les Santes

El pavelló Teresa Mª Roca va acollir la presentació del tradicional torneig de futbol sala de Les Santes, que enguany arriba a la tretzena edició. Un torneig social i festiu, que concentra mataronins i maresmencs a gaudir de Les Santes a través del futbol sala.

Any rere any, el torneig presenta uns números extraordinaris de participació, i enguany no espera ser menys. El 2018, van participar-hi fins a 750 jugadors, dividits en 74 equips de Mataró, el Maresme i el Barcelonès.

Aquest 2019 es mantindrà els àrbitres federats, novetat de l'any anterior, fet que aporta credibilitat i professionalitat al torneig, però sense oblidar que l'objectiu principal és passar-ho bé.

La principal novetat és l'aposta perquè l'apadrinament del torneig sigui per part d'una jugadora, tenint en compte "la progressió que ha tingut l'equip del futsal femení", en paraules de Jordi Costa, Vicepresident esportiu. Per això s'ha comptat amb Olga Garcia, actual jugadora de l'Atlético de Madrid, exblaugrana i sortida de les files del Futsal, qui va confessar la il·lusió que li va fer que la truquessin, assegurant que és "tot un privilegi".  Va recordar també el seu pas pel futsal, uns anys "molt bons" i que li van servir per esdevenir la jugadora que és avui dia, i va aprofitar per felicitar les noies del sènior per la fita aconseguida aquesta temporada, acabant campiones de lliga i assolint l'ascens a Divisió de Plata.

A part de la jove futbolista, va assistir a l'acte Toni Luis, director de la Gestoria Luis. És el quart any que patrocinen el torneig, i per la seva part va valorar el fet d'aglutinar "joventut, esport i Les Santes" en un gran esdeveniment.

També hi va ser l'alcalde, David Bote, qui va felicitar la tasca del club per la celebració del torneig i va agrair la col·laboració de l'Olga. "És un projecte important per la ciutat, no només per l'esport sinó també per la vessant formativa que té", va afegir Bote.

El torneig es desenvoluparà durant 15 dies, i s'hi poden apuntar equips masculins, femenins i mixtes. Hi haurà fases de grups, quarts, semifinals i la gran final, que es jugarà la tarda del dia 25 de juliol.

Inscripcions:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Més informació:
www.futsaltorneiglessantes.cat
93 164 18 99
Horaris:
De dilluns a divendres, de 17 a 23 h
Dissabtes, de 9 a 21 h
Diumenges, de 9 a 21 h
Dia 25, de 15 a 19 h

XIII Torneig Gestoria Luis Les Santes

Olga Garcia, del CE Futsal a professional del futbol

Seguint amb la filosofia d'apostar per la gent del club de tota la vida, el Futsal Mataró va pensar en Olga Garcia per apadrinar el torneig. Durant la presentació, se la va obsequiar amb dos detalls especials que recorden la seva curta però orgullosa trajectòria al club: la seva fitxa i una mini Olga amb la samarreta del club i el 10 que va vestir durant dos anys.

Mentre xutava la pilota a la pista del pavelló de Dosrius, club d'on era president el seu pare, aquella jove de només 10 anys va cridar l'atenció de David Rivera, coordinador del Futsal, i van fitxar-la com a vermella.

De seguida, dos anys després, el seu talent va conquistar un observador del FC Barcelona i va incorporar-se a les categories inferiors del club. Garcia va créixer com a blaugrana, sumant 4 Copes de la Reina i dues Lligues. Però després d'estar-hi 13 temporades, va deixar de comptar amb els minuts que esperava i va fitxar per l'Atlético de Madrid la temporada 2018-19, amb qui s'ha proclamat campiona de Lliga.

També ha estat internacional amb la selecció espanyola, equip amb el qual, contra tot pronòstic, no ha viatjat al mundial d'enguany. "Al final, són decisions que es prenen", comenta. De totes maneres, Olga no perd el somriure i diu que aprofitarà les vacances d'estiu, "les primeres en molts anys", i envia ànims a l'equip pel partit de diumenge pels vuitens de final, en què s'enfrontaran als Estats Units, la vigent campiona.