El Futsal Aliança fa un gran partit, però es queda sense ascens a 2a

L'equip mataroní ha tingut opcions davant un gran equip que jugava a casa seva

200725FS_EjidoFutsal

Avui era un dia molt important per al Futsal Aliança Mataró, que tenia l'oportunitat de pujar a la 2a Divisió Estatal A, però tot i fer un gran partit no ha pogut aconseguir el seu objectiu, però ha demostrat que està capacitat per assolir en un futur no molt llunyà.

L'ascens es jugava a una carta en el partit que es disputava a la localitat almerienca de El Ejido davant l'equip local, que tot i no tenir públic a les grades tenia un cert avantatge pel fet de jugar a casa, i que té un gran potencial com ho demostrava el fet d'haver quedat campió destacat del grup andalús de 2a B.

El matx ha estat molt igualat en tot moment. Els locals s'han avançat poc abans del descans, però Pol Novo ha empatat als 12 segons de la segona part en la jugada de sacada de centre (1-1). Fins al final del temps reglamentari el partit ha continuat igualat i el Futsal Aliança ha sabut defensar una inferioritat de manera fantàstica per portar el partit a la pròrroga.

El Ejido superior a la pròrroga

En el temps suplementari l'equip almerienc s'ha avançat amb un gol de doble penal. Però no s'ha rendit pas l'equip mataroní i ja en els últims segons de la primera part de la pròrroga ha tingut una gran oportunitat per tornar a empatar en una falta directa molt a prop de l'àrea, però el porter local s'ha lluït en una doble aturada.

En la segona part de la pròrroga, com no podia ser d'altra manera, el Futsal Aliança ha arriscat jugant de 5 sense porter i dos robatoris de pilota per part del jugador més avançat de El Ejido han permès dos gols fàcils a porteria buida, portant el marcador a un exagerat 4-1 final.

El Ejido 4-1 Futsal Aliança Mataró

Van jugar pel Futsal Aliança: Isaac, Del Barco, Pol Novo, Pol Tolrà i Àlex Medina, com equip inicial, i després Canet, Llibert, Oriol, Kambón, Joel, Elías i Adrià.