El CE Mataró perd la imbatibilitat a Mollet

L'equip groc-i-negre ha fet una bona segona part, però sense eficàcia de cara al gol

191103Fu_Mollet-CEM

Havia d'arribar algun dia, i ha estat avui. El CE Mataró ha patit la primera derrota de la temporada a 1a Catalana en el camp del Mollet, on ja havia caigut la temporada passada a 2a Catalana. L'equip local encara estava imbatut al seu camp i ha demostrat un bon potencial ofensiu que li ha donat el triomf.

L'equip molletenc ha sortit amb força davant un equip groc-i-negre que jugava a veure-les venir, i abans de la mitja hora ha arribat el primer gol en un bon xut local. El primer intent, tímid encara, el Mataró no ha arribat fins que faltaven cinc minuts per al descans.

A la represa s'ha anat activant el Mataró, que ha arribat amb més perill a la porteria local. Samu l'ha tingut en un u contra u salvat pel porter local, i també Pedro ha estat prop de l'empat. Al final l'equip groc-i-negre s'ha bolcat completament i això ha permès que l'equip vallesà marqués ja en el temps afegit el segon local que ha sentenciat el matx, amb un resultat massa exagerat pel que s'ha vist sobre el terreny de joc.

Tot i la derrota el CE Mataró continua en quart lloc amb 16 punts, mantenint-se a un punt del Palamós, que és tercer i descansava, però més lluny ara del segon, que és el Vic amb 21 punts.

MOLLET 2-0 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joan Compte, Joel (Pedro 65'), Dani Prieto, Adrián Simón (Tejedo 30'), Víctor Yustos, Parri, Pol Almellones, Toni Paredes (Aleix Cirera 56'), Uri (Marc Pascual 56'), Bargalló i Samu.
GOLS: 25' David Garcia (1-0); 92' Chipi (2-0).