El Joventut Mataró trenca la mala ratxa guanyant a Poblenou

El partit ha estat de clar domini dels atacs sobre les defenses

191102Ha_JHMtempsmort

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat al pavelló de la Nova Icària davant el Poblenou trencant així una ratxa de quatre derrotes consecutives i pot respirar una mica allunyant-se a la zona de descens de la 1a Estatal. A més ha demostrat que, quan es recuperin tots els efectius que es troben lesionats, l’equip ha d’anar cap amunt perquè té qualitat de sobres per estar en posicions més altes de la classificació.

191102Ha_PNOU-JHM-1

El partit ha començat a un ritme de vertigen, amb els atacs superant amb facilitat la feblesa defensiva del rival. Per part mataronina la primera línia ha estat molt efectiva. Primer ha estat Pablo Vela el que ha marcat quatre gols seguits, després ha agafat el relleu Bernat Muñoz, i amb els contraatacs i les penetracions de Jaume Pujol la diferència al marcador ha anat pujant fins als sis gols.

191102Ha_PNou-JHM-2

Un temps mort i el canvi de porter local ha fet reaccionar els poblenovins que, entre el final de la primera part i l’inici de la segona, han fet un parcial de 9-3 per igualar el marcador. Això ha activitat una mica la defensa mataronina que ha tingut uns bons moments, junt amb la col·laboració de Bassory sota pals. Les bones resolucions en atac, amb Mario afegint-se al festival golejador de la primera línia i acabant ara també pels extrems, han permès tornar a obrir forat altra vegada fins als sis gols, que al final han quedat en quatre.

191102Ha_PNou-JHM-3

POBLENOU 33-37 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Bassory Tandian i Guillem Juvinyà porters; Manel Núñez (3), Bernat Muñoz (9), Jaume Pujol (11), Pablo Vela (4), Dani Aguilera, Àlex Bosch, Jan Bonamusa (3), Joan Gascón, Mario Martínez (6) i Bernat Bonamusa (1).
PARCIALS CADA 5’: 3-4, 6-8, 9-12, 10-14, 11-17, 16-20 descans; 20-20, 22-23, 24-27, 27-32, 29-35, 33-37.