El CN Mataró comença amb mal peu l'Eurolliga a Utrecht

L'equip mataroní s'ha vist superat completament pel Dynamo Uralochka rus

• Divendres, 01 Novembre 2019 21:15

191101Wa_CNMUralochka

L'equip femení del Centre Natació Mataró començava avui la seva participació a l'Eurolliga a la ciutat holandesa d'Utrecht i ho ha fet amb mal peu, ja que s'ha vist superat completament pel Dynamo Uralochka rus que ha guanyat el partit doblant en el marcador l'equip mataroní (7 a 14).

L'altre precedent d'un partit contra aquest equip rus havia estat en les semifinals de la Copa LEN guanyada al Sorrall, i en aquella ocasió l'equip mataroní va guanyar oper 16-12, en un partit d'un altíssim ritme.

191101Wa_cnmfemtemps

Avui les russes també han imposat un alt ritme des del començament i han desarborat totalment des del primer moment la resistència de l'equip mataroní, que no ha sabut imposar el seu joc. Al final del primer quart la diferència era de dos gols (2-4), però al descans llarg ja havia pujat als sis gols (3-9), després que Anni Espar desaprofités dos penals en un minut.

A l'inici del tercer quart les jugadores del Centre estaven molt tocades i la diferència ha pujat als 8 gols (3-11). No arribaven pilotes a la boia, els xuts no entraven davant la bona actuació de la portera russa o anaven al pal, i en defensa no es podien aturar les xutadores rivals, sobretot a Panfilova i Popova. Al final del tercer quart la diferència era de 7 gols (5-12) i aquest marge s'ha mantingut fins al final del partit, després d'un últim quart que ha estat l'únic que s'ha pogut igualar.

CN MATARÓ  7-14 DYNAMO URALOHCKA

CN MATARÓ: Lorene Derenty portera; Laura Vicente, Helena Lloret (2), Anna Gual, Brigitta Games, Irene González, Clara Cambray (1), Cristina Nogué. Marta Bach (1), Maria Bernabé, Anni Espar (3), Queralt Bertran, Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 2-4, 1-5, 2-3, 2-2.

En l'altre partit guanyen les holandeses

En l'altre partit l'equip amfitrió l'Utrecht ha superat per 14-11 el Ferencvaros hongarès. Això vol dir que tenint en compte que passen tres equips, vol dir que el partit de demà contra les hongareses, a les 17:30 hores, pot ser clau per poder superar aquesta primera fase.