El CN Mataró guanya el Ferencvaros i té a prop la classificació

Només una combinació poc probable de resultats podria deixar fora l'equip mataroní

191102Wa_CNMpiscinaRosa

L’equip femení del Centre Natació Mataró s’ha sobreposat al mal inici d’ahir en la primera fase de l‘Eurolliga i avui ha superat l’equip hongarès del Ferencvaros de Budapest i ha donat un pas molt important per passar a la segona fase de grups.

Tot i el resultat final, el partit no ha estat fàcil. L’equip hongarès en el primer tram de partit ha provocat moltes exclusions de les mataronines i ha aprofitat penals i jugades de superioritat per arribar al descans llarg amb un mínim avantatge de 7-6.

En el tercer quart la defensa mataronina ha canviat completament, ha pressionat molt més i ha dificultat els xuts de les hongareses i també que fiquessin pilotes a la boia. El Ferencvaros s’ha quedat a zero en aquest quart i en l’inici de l’últim, totalitzant 12 minuts sense marcar. Aquí s’ha forjat el triomf mataroní, perquè a l’altre costat s’anaven trobant bones posicions de xut i les jugadores arribades aquesta temporada (8 gols entre les tres), junt amb Helena Lloret, que ha estat la màxima golejadora, han anat perforant la porteria rival per arribar a un final força còmode.

FERENCVAROS 10-14 CN MATARÓ

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente (1), Helena Lloret (4), Anna Gual (2), Brigitta Games (1), Irene González (3), Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach, Anni Espar (3), Maria Bernabé, Queralt Bertran i Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 3-4, 4-2, 0-2, 3-6

Les amfitriones ja estan classificades

Després d'aquest partit l’Utrecht ha guanyat per 13-10 al Dynamo Uralochka i per tant les amfitriones ja estan classificades amb 6 punts. Les russes i el CN Mataró estan amb 3 punts i el Ferencavos amb 0. Recordem que els tres primers passen a la segona ronda de grups.

Demà a les 12:30 juguen Uralochka i Ferencvaros i a les 14 hores Utrecht i CN Mataró.

Si en el primer partit el guanya l’Uralochka o empaten, el Centre Natació Mataró ja estaria classificat independentment del que passes en l’últim partit.

El problema podria ser si guanyés el Ferencvaros i en l’últim partit el CN Mataró perdés, ja que aleshores hi hauria un triple empat i s'hauria de mirar la diferència de gols en el partits jugats entre els tres equips. En aquest cas el CN Mataró ja té un -3 (-7 contra Uralochka i +4 contra Ferencvaros). Si les hongareses guanyessin de 2 tindrien un -2, mentre que les russes es quedarien amb un +5, si guanyessin de 3 tindrien un -1 i les russes un +4... i això podria deixar el CN Mataró en el quart lloc. Esperem que aquesta possibilitat remota no succeeixi.

Vaja vol dir que una victòria del Ferencvaros en el primer partit podria obligar a les de Marina Zablith a puntuar contra les amfitriones.