El CN Mataró supera la primera fase de l'Eurolliga femenina

En un partit ja intranscendent ha obtingut un triomf de prestigi davant les amfitriones de l'Utrecht

191103Wa_CNMfemení

L'equip femení del Centre Natació Mataró ha superat la primera fase de l'Eurolliga en acabar en tercer lloc en el grup disputat a la ciutat holandesa d'Utrecht. Després de la victòria davant el Ferencvaros hongarès tenia molt ben encarada la classificació, que ja s'ha concretat avui en el primer partit de la jornada quan el Dynamo Uralochka ha superat el Ferencavros per 13-10 relegant-lo a la quart plaça i a la posició de l'únic equip que quedava eliminat.

Després en l'últim partit el Centre Natació Mataró ha guanyat les amfitriones de l'Utrecht per 7 a 8, resultat que de tota manera no ha servit per sortir del tercer lloc final del grup.

La classificació del grup ha quedat així: Dynamo Uralochka 6, Utrecht 6, CN MATARÓ 6, Ferencvaros 0.
Els altres equips classificats són Dunaujvaros (Hongria), Kirishi (Rússia), Roma (Itàlia) en el grup 1, UVSE Budapest (Hongria), Sant Andreu i Tetteroo (Holanda) en el grup 2, Padova (Itàlia), Mediterrani i Zuglo (Hongria) en el grup 3.
Als 12 classificats se'ls afegiran CN Sabadell, Olympiakos del Pireu, Vouliagmeni els tres primers de la Final Four del 2019 i l'Orizzonte de Catània, guanyador de la Copa LEN, per formar quatre grups de 4 equips en la segona fase.

El partit d'avui, tot i la intranscendència del mateix perquè els dos equips ja estaven classificats, ha estat jugat amb gran intensitat amb els dos equips buscant el triomf.
L'equip mataroní ha ratllat a un alt nivell en defensa frenant el potent atac holandès i ja dintre del segon quart manava per 1 a 4, amb un  gran treball de la boia Brigitta Games, que havia fet dos gols i havia forçat exclusions, ben aprofitades en la superioritat.
Però han reaccionat les holandeses per arribar amb empat a 4 al descans llarg.

Nova empenta mataronina en el tercer quart per posar-se dos amunt (4 a 6), però novament contrarestada per l'equip local que ha tancat el tercer quart per davant (7-6). En el darrer quart la defensa de les de Marina Zablith ha estat impecable i han deixat a zero l'equip rival per acabar remuntant amb un gol d'Anna Gual i un de penal marcat per Anni Espar. que ha donat un triomf de prestigi.

UTRECHT 7-8 CENTRE NATACIÓ MATARÓ

CN MATARÓ: Lorene Derenty, Laura Vicente, Helena Lloret (2), Anna Gual (1); Brigitta Games (2), Irene González, Clara Cambray (2), Cristina Nogué, Marta Bachm Maria Bernabé, Anni Espar (1), Queralt Bertran, Blanca Colominas (ps).
PARCIALS: 1-3, 3-1, 3-2, 0-2.