La Generalitat veu bé un camí entre Arenys i Caldes d’Estrac

La primera actuació la desenvoluparà l'Ajuntament, a l'espera que Madrid posi en marxa el projecte

  • Red. Ràdio Arenys // Foto: cedida
  • Divendres, 10 Juny 2016 00:00

Maresme 2014/2015,  cami arenys- caldetesCostes de la Generalitat anuncia que veu amb bons ulls la creació d'un camí que uneixi Arenys de Mar i Caldes d'Estrac.

Així ho van fer saber dilluns passat a la regidora de Medi Ambient d'Arenys de Mar, Laia Martín, en la reunió que van mantenir amb els dirigents de Costes de la Generalitat.
Recordem que hi ha un projecte del Ministeri que situa el pas per darrere les roques, sobretot a partir de la zona de les roques d’en Lluch què és on ja no hi ha platja.

Després de la reunió amb ADIF de la setmana passada i de la d'aquesta setmana amb Costes, i tenint en compte que el projecte de Madrid encara haurà d’esperar, l’Ajuntament farà una actuació provisional. Tot i això, des de Costes s’ha recomanat que abans de fer res es consulti al Ministeri.

De moment, tot i que hi ha senyalitzacions que indiquen el perill, es pot passar pel camí de Mar. El tram més perillós és just davant les roques d’en Lluch, on el pas és molt estret i complica la situació.

Laia Martín ha parlat de l’actuació que ha de permetre, almenys, passar aquest estiu i dissenyar noves actuacions de cara a l'any vinent.
El camí de Mar, juntament amb la platja del Cavaió, també són dos dels indrets més transitats per on sol passejar la gent d’Arenys.