Les escoles d'Arenys volen recuperar la vegetació de les platges

Ja és el desè any que treballen en aquesta recuperació ambiental organitzada per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar

platja arenys

Ja fa una dècada que, any rere any, l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar convida a les escoles del municipi a participar en una iniciativa per recuperar la vegetació de les seves platges. Es tracta d'una acció d'educació ambiental amb la qual els estudiants coneixen el tipus de vegetació autòctona de la zona. També es proposen que serveixi per reforçar la zona arbrada de les àrees de pícnic i dels camins de vianants que s'han creat amb els anys a les platges d'Arenys. Amb aquesta acció, també esperen aconseguir més zones d'ombra i consolidar els marges dels rials.

Alumnes de l'escola Joan Maragall i de l'escola Sinera han plantat pins, tamarius i planta arbustiva com, per exemple, ginestera blanca o fonoll marí. En total, es calcula que gairebé 300 infants de la vila participin enguany en aquest programa ambiental plantant quasi 250 arbres i més de 400 plantes arbustives.