La Mostra d'Entitats 2020 se celebrarà el 25 d'abril

La plaça Nova esdevindrà un any més el centre neuràlgic d'una extensa programació d'activitats a càrrec de l'associacionisme argentoní

  • Arg.com // Foto: Arxiu
  • Dilluns, 10 Febrer 2020 08:42

Argentona 2014/2019, mostra entitats argentona

La regidoria de Participació Ciutadana s'ha posat en marxa aquests dies per iniciar l'organització de la propera edició de la Mostra d'Entitats, una trobada anual del teixit associatiu d'Argentona que, al llarg d'una jornada al carrer, promociona i fa difusió de la seva tasca i iniciatives.

Enguany, la festa tindrà lloc dissabte 25 d'abril i el format serà molt similar al d'edicions anteriors. Les entitats disposaran d'una parada per a instal·lar-se al voltant de la plaça Nova, on s'hi habilitarà també un espai central per a aquelles agrupacions que vulguin realitzar alguna activitat o exhibició. Aquest any s'incentivaran especialment les propostes que fomentin i convidin a la participació ciutadana, i la proximitat de dates amb Sant Jordi farà que també, durant aquell dia, es duguin a terme diverses activitats culturals. 

L'horari de la mostra serà de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Totes aquelles entitats que s'hi vulguin inscriure poden fer-ho omplint el formulari disponible en aquest enllaç.