Argentona manté la Festa Major "adaptada a les circumstàncies"

El cartell d'aquest 2020, amb sis versions diferents, és obra del dissenyador argentoní Ricard Marfà

Festa Argentona 2020 Ricard Marfà

La Festa Major d'Argentona ha presentat aquesta setmana el cartell i imatge d'una edició 2020 "adaptada a les circumstàncies". La celebració en honor a Sant Domingo que arriba cada mes d'agost es manté però "sota unes condicions excepcionals i adoptant estrictes mesures d'aforament i de seguretat i control sanitaris".

Com ha fet públic des de l'Ajuntament d'Argentona en un comunicat, han treballat de valent perquè la Festa Major de Sant Domingo no falli tampoc en aquest any tan especial a la seva cita: "Serà la Festa Major més segura i amb més controls que s'hagi celebrat mai, amb totes les garanties". Tot i això, la crisi sanitària fa que l'edició d'enguany vegi alterada part de la seva programació habitual i "que alguns dels actes previstos puguin veure's afectats fins al darrer moment".

Argentona 2014/2019, ajuntament argentona

"Amb la màxima prudència i responsabilitat davant els moments actuals, i atenent en tot moment a les condicions que puguin establir les autoritats sanitàries competents, l'Ajuntament d'Argentona establirà tot un seguit de mesures de seguretat per vetllar per les condicions sanitàries de totes les persones assistents als actes", diu el comunicat oficial de l'Ajuntament.

A finals d'aquesta setmana es farà pública la programació i tots els detalls de la seva Festa Major. D'aquesta manera, tothom que ho vulgui pugui reservar les seves entrades a les activitats obertes al públic que són amb aforament limitat, com ja es pot fer amb els concerts de "La Porca Misèria"

La imatge de la festa

El cartell d'enguany compta amb sis versions diferents, i és obra del dissenyador argentoní argentoní Ricard Marfà, director d'art de l'àrea digital del diari ARA. Fent servir una "A" de color groc com element comú, el cartell de la Festa Major compta amb sis versions diferents i juga amb diferents imatges relacionades amb la festa a la vila. Els colors blaus i groc lliguen donen a la imatge de la festa d'un estil estiuenc i optimista, una imatge que "vol contribuir a donar un toc d'alegria i diversió a un any difícil i amb moltes incerteses".

Festa Argentona 2020 Ricard Marfà
Els sis cartells evoquen diferents aspectes de la celebració tradicional: un coet, una copa de cava, un capgròs, un megàfon que evoca les matinades, un càntir i una truja.