Dos detinguts per un robatori amb força en una benzinera de Tordera

Es van recuperar la caixa forta i el vehicle amb el qual van fugir, també robat

  • Redacció // Fotos: cedida
  • Dijous, 19 Setembre 2019 09:22

Robatori Tordera

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Pineda de Mar, juntament amb la Policia Local de Tordera, van detenir el 15 de setembre dos homes, de 41 i 20 anys, veïns de Celrà (Gironès) i de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un robatori amb força a una benzinera de Tordera.

La Policia Local va rebre la trucada d'un veí cap a les 2:10 h de la matinada, informant de forts sorolls provinents de la benzinera. Quan dues dotacions del cos policial van arribar al lloc dels fets, quatre homes fugien a gran velocitat.

Amb la persecució, el vehicle en el qual circulaven els lladres, que constava sostret de Celrà el 13 de setembre, va estavellar-se en una rotonda i tres dels ocupants en van fugir corrents. Els agents van localitzar-hi a l'interior la caixa forta i van detenir l'home que va es quedar dins el vehicle.

Robatori Tordera

Més tard, una patrulla dels Mossos d'Esquadra, cos que va sumar-se a la recerca dels tres homes fugits alertats per la Policia Local, va localitzar un vehicle prop del camp de futbol de Tornera amb un jove a l'interior, qui coincidia amb la descripció un dels homes fugits. En escorcollar el vehicle, s'hi van trobar diverses eines sospitoses de ser utilitzades per robatoris, i l'home va quedar detingut.

El 16 de setembre, ambdós detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.