El JH Mataró femení guanya a Lleida i continuarà sent de Plata

L'equip mataroní agafa 12 punts, i el golaverage, sobre les lleidatanes a falta de 6 partits per jugar

180218Ha_Salutació

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha aconseguit una gran victòria en terres lleidatanes, sentenciant la seva continuïtat a la categoria de Plata Estatal per a la temporada vinent. En efecte l'equip mataroní s'ha revenjat de la derrota patida a casa a la 1a volta (26-29) i ha recuperat el golaverage al seu favor, i això li permet assegurar la permanència matemàtica, ja que agafa 12 punts sobre l'equip lleidatà, que és el que obre la zona de descens, a falta de 6 jornades per disputar.

El partit d'aquesta tarda del diumenge, que ha estat retransmès en directe per televisió per "La Xarxa", ha estat dominat en tot moment per l'equip groc-i-negre. La defensa 6:0 mataronina ha estat molt ferma i des del primer moment l'equip ha pogut córrer al contraatac i al descans dominava de quatre gols (11-15).

180218Ha_LleidaJHM

A la represa l'equip no ha perdut en cap moment la concentració defensiva i quan tocava atacar en posicional també es resolia molt bé. La diferència ha pujat als set gols quan es portaven vuit minuts (13-20) i fins al final s'ha sabut gestionar bé l'avantatge tot i els esforços desesperats de l'equip local.

I així se sumen dos punts que, com hem dit, donen la permanència a Plata i a més permeten l'equip pujar a un esplèndid 6è lloc, i segon d'entre els equips catalans de la categoria, que vol dir ser el tercer equip català en categoria femenina.

180218Ha_Crit

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA 24-31 JOVENTUT HANDBOL MATARÓ

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (6), Clara Poo (6), Sandra Fargas (2), Isa Latorre (3), Maria Murillo (6), Saray Romero (5), Ivet Rodríguez, Sara Ruiz (2), Marina Seda (1), Zara Verdugo, Irene Hernàndez.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 3-5, 5-7, 6-11, 9-12, 11-15 descans; 11-17, 13-20, 16-23, 19-25, 21-28, 24-31.