La Fundació Iluro i l’Escola GEM llancen nou projecte educatiu

Els treballs finals, elaborats per alumnes que cursen 4t d’ESO i destinats a aportar solucions a reptes socials de Mataró, es presentaran el proper 11 d’abril a l’Ateneu de la Fundació Iluro.

Alumnes de l'Escola GEM

La Fundació Iluro i l’Escola GEM uneixen forces per llançar un nou projecte educatiu. Ambdues entitats han creat la iniciativa Jo puc canviar-ho. L’obrador d’Iluro, dels debats a l’acció, a través de la qual alumnes de 4t d’ESO aporten possibles solucions a reptes socials de Mataró.

El projecte neix a partir dels Debats des de l’Obrador que tenen lloc a la Casa Coll i Regàs, i està directament vinculat amb el treball de recerca dels estudiants de darrer curs de secundària de l’Escola GEM. L’objectiu d’ambdues entitats és ajudar a què els alumnes treballin les seves competències transversals a través d’una metodologia de treball dividida en tres fases: co-disseny, co-prototipa i co-presenta.

La primera de moltes

El proper 11 d’abril l’Ateneu de la Fundació Iluro acollirà l’exposició dels projectes finals, que anirà a càrrec dels seus creadors. Per ara, tant la fundació com l’escola valoren positivament aquesta primera col·laboració i treballen per fer-la extensiva a altres centres educatius.