La CUP denuncia el desallotjament il·legal i la complicitat del consistori

La Candidatura dona suport als okupes del CSOA L’Estella

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha emès un comunicat en el que se solidaritza amb el col·lectiu d’okupes desallotjats del CSOA L’Estella, els antics magatzems de la fusteria Maymí. En la nota, la CUP denuncia la il·legalitat del desallotjament i la complicitat del govern municipal.

La Candidatura denuncia el “desmesurat” desplegament policial, per part dels Mosos d’Esquadra, a que acusen d’anar amb intencions de “fer tant de mal com poguessin”, justificant-ho per la presència de serveis mèdics i ambulàncies. Així com també la complicitat del l’Ajuntament tan en la vessant policial, amb els efectius de la Policia Local, com en la constructiva, amb la planificació de les quatre grans torres del front marítim, veritable raó del desallotjament segons la CUP.

Per últim, la Candidatura es solidaritza amb el col·lectiu de joves que donaven vida “al centre cívic amb més activitat social de la ciutat”, segons la nota. Per altra banda, encoratgen a les persones i col·lectius que es trobaven a L’Estella a “continuar la lluita contra l’especulació, el dret a l’habitatge digne i a decidir el futur del territori on vivim”, acaba la nota.