La Fundació Iluro confia la neteja dels seus locals al CEO de la Fundació El Maresme

Persones amb discapacitat intel·lectual duran a terme les tasques bàsiques de neteja

  • Redacció
  • Dimarts, 14 abril 2015 10:20

Especials, Fundació Iluro

La Fundació Iluro ha contractat el servei de neteja de les seves dependències i instal·lacions de Mataró al Centre Especial de Treball - CEO del Maresme. Aquesta contractació comportarà donar feina de forma regular a 1 professional de la neteja i a 2 treballadors amb discapacitat intel·lectual qualificats per fer feines bàsiques de neteja. Les tasques de neteja es duran a terme en edificis emblemàtics i de gran afluència de públic de la ciutat, com són la Casa Coll i Regàs, l’Ateneu de la Fundació Iluro, la Biblioteca Popular del carrer d’en Pujol, la Sala d’Actes del carrer Santa Teresa, i les oficines de la plaça de l’Ajuntament.

Així, amb aquest nou servei de neteja, el CEO del Maresme amplia el nombre de persones treballadores que s’incorporen a l’àrea de neteja, creada a l’octubre del 2012, i que actualment dóna feina a 14 persones amb discapacitat intel·lectual. L’aplicació de clàusules socials per part de la Fundació Iluro en la contractació de serveis és un valor addicional que encaixa de ple en la missió de l’entitat, junt amb el foment de la cultura i el suport a les persones més desafavorides.

La Fundació El Maresme, entitat a la qual pertany el CEO del Maresme, considera que decisions  d’aquest tipus preses per entitats de referència com la Fundació Iluro poden ajudar a què altres entitats i empreses, algunes reticents o amb dubtes per contractar a persones amb especials dificultats, s’animin a contractar serveis a entitats d’iniciativa social que donen ocupació a persones en risc d’exclusió social.