Retiren un anunci 'sexista' que patrocinava Les Santes

Prop de 30 banderoles promocionals de la clínica Dorsia penjaven pels carrers de la ciutat i seran substituïts per imatges del mateix anunciant

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 17 Juliol 2017 12:15

Cartell sexista Dorsia

Polèmica al voltant d'un anunci de Dorsia, la clínica que compta amb centres per tot el país, que promocionava l'augment de pit amb una imatge d'una dona semi nua considerada per molts 'sexista'. L'Ajuntament ha ordenat la substitució de la trentena de banderoles amb aquesta imatge per una del mateix anunciant sobre tractaments contra la calvície. Cal destacar, però, que va ser la mateixa regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Mataró qui havia donat el vistiplau a aquesta imatge abans de ser distribuïda per la ciutat.

Fernàndez reconeix l'error

Quim Fernàndez, regidor de Cultura, ha reconegut ser el responsable polític d'aquest “error” i ha remarcat que “no és una imatge adequada”. A més, ha destacat que no van detectar els elements masclistes amb antelació però que ara ja s'ha solucionat.

La regidora Marisa Merchan, de dona i igualtat, va expressar públicament el dia 12 de juliol el seu rebuig a aquestes banderoles que va qualificar de masclistes i indignes. A partir d'aquí, l'Ajuntament en va demanar la retirada.