Arriben els missatgers reials

Aquest diumenge, al Port, amb gospel i xocolatada per a tothom

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 29 Desembre 2017 00:00

Ciutat 2017, arribada patges reials

Per Nadal no hi poden faltar els tan esperats missatgers i missatgeres de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Després de creuar la mar Mediterrània els missatgers i missatgeres reials arribaran al Port de Mataró a bord del vaixell Sant Ramon. Ho faran el diumenge 31 de desembre de 2017 a les 12.30h del migdia. La jornada, a més, comptarà amb un taller de gospel i un concert molt especial a càrrec del grup mataroní GospelSons.

La Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró organitza aquest esdeveniment que, en cas de pluja, serà traslladat a Can Gassol, a la plaça de la Pepa Maca.

A més, l'activitat comptarà amb una xocolatada per a tothom mentre reben els missatgers i esperen a donar-los la carta dirigida a Ses Majestats els Reis d'Orient. La xocolata serà sense gluten ni sucre per facilitar que pràcticament tots els assistents en puguin prendre.

Gospel per a tothom
A partir de les 11.30 h del matí, una hora abans de l'arribada dels missatgers, el grup mataroní GospelSons oferirà un taller de gospel i, a continuació, mentre els nens i nenes entreguin les seves cartes als tres missatgers, farà una actuació ben especial.

Del 2 al 5 de gener, a rebre cartes

Del 2 al 5 de gener, els Missatgers es repartiran en diferents espais de la ciutat per rebre les cartes i iniciar els encàrrecs de cara a assegurar que el matí del 6 de gener tothom rebi correctament els seus regals.

Ciutat 2017, arribada patges reials
L'arribada dels Missatgers és la primera presa de contacte amb la màgia dels
Reis i el pròleg de la Cavalcada del dia 5