Els Okupes protestaran avui davant del Ple Municipal

El col·lectiu vol responsabilitats pel desallotjament de L’Estella

El col·lectiu de joves Okupes ha convocat per aquesta tarda, a davant de l'Ajuntament, just abans de la celebració del ple municipal, una manifestació de protesta contra el desallotjament divendres passat de la casa ocupada L'Estella, al carrer Lepant.

Segons que han informat fonts d'aquest col·lectiu, aquesta nova manifestació pretén demanar responsabilitats municipals a un desallotjament que, segons els ocupants, va ser il·legal ja que la documentació dels jutjats facilitada als Mossos d'Esquadra només demanava la identificació dels ocupants de la finca i no el seu desallotjament.

Denuncien la complicitat de l’Ajuntament
Els okupes consideren que l'ajuntament coneixia les intencions del desallotjament ja que la policia local va estar present quan les màquines de l'empresa d'enderrocament contractada pels propietaris de l'edifici esperaven el final d'operatiu policial per començar els treballs.

A més, el col·lectiu d’okupes ha preparat per dissabte un seguit d’activitats, les que es feien en el casal desallotjat. Els tallers, classes, i xerrades es faran a l’aire lliure, al enmig de la Placa de les Tereses.