El gran nombre de públic és el senyal d’èxit de la Setmana Santa 2006

Un públic molt actiu i de fora de Mataró assisteix al vintè aniversari de la Setmana Santa mataronina

Com ja és habitual, la processó de Divendres Sant ha tornat a ser l’acte més seguit de la Setmana Santa mataronina. La processó que reuneix tots els passos de la ciutat en una sola nit i un sol recorregut, ha demostrat com és certa l’afirmació que és l’acte més seguit a la ciutat després de la festa major de Les Santes. El bon temps, igual que l’any passat, va acompanyar i va aconseguir reunir un grup molt nombrós de mataronins.

Ja sigui per culte catòlic, per devoció a alguna figura, per l’activitat cultural o per pura tradició, el cert és que en el vintè aniversari de la setmana santa mataronina, els seus participants poden dir amb orgull que han aixecat una festa multitudinària i seguida a la ciutat. Fins i tot nombrosos visitants de fora de la ciutat van voler acostar-se a Mataró per assistir a la processó de Divendres Sant. D’aquesta manera l’organització aconsegueix una de les seves metes, la de promocionar la Setmana Santa mataronina més enllà de la ciutat.

Seguint la tradició
Els armats van ser els encarregats d’iniciar la marxa, obrint camí als passos que els seguirien. L’ordre va complir la seva tradició i així van desfilar per la ciutat l’Oració del Senyor a l’Hort, el de N.P Jesús Captiu, N.S dels Dolors, la Coronació d’Espines, La Verònica, N.P. Jesús Nazareno, N.S. de la Esperanza, el Sant Crist de l’Agonia, el S.C de la Bona Mort, el pas del Sant Sepulcre i, tancant, N.S. de la Soledat.

Al llarg del recorregut es van poder sentir varies saetes i Vivas! del públic, uns cants que van augmentar al arribar a la Plaça Santa Anna, punt final de la processó i on algunes de les germandats ballen els seus passos, en solitari o entre sí.