Els Passerells trenquen motlles i fan la seva millor actuació

Sumen el pilar de 6 amb folre al 4, el 3 i la torre de 7

  • Redacció
  • Divendres, 11 Desembre 2015 13:13

Detall de la torre de 7 amb folre

Els Passerells del TecnoCampus, la colla castellera universitària del Maresme va assolir ahir en la seva pròpia diada d'hivern la millor actuació de la seva història. Els de la camisa malva van sumar fins a tres castells de 7 amb el 4, el 3 i la torre de 7 folrada i hi van sumar el pilar de 6 amb folre, que estrenaven. Els castells universitaris responen a cànons diferents dels convencionals i són més pesats, ja que tots els integrants del castell han de ser de la comunitat universitària. Per això castells com la torre de 7 o el pilar de 6 s'alcen folrats.

La diada dels Passerells és la millor d'una colla universitària que no siguin els Arreplegats de la Zona Universitària de Barcelona, els dominadors històrics i actuals d'aquest món, molt per davant de la resta.

La diada a la plaça del TecnoCampus va ser una demostració de força dels Passerells que van obrir plaça amb un 3 de 7 molt segur per després descarregar la torre de 7 folrada per segon cop a la seva història. Finalment van descartar el 4 de 7 amb l'agulla que encara no han intentat mai per descarregar el 4 de 7 i un molt celebrar pilar de 6 amb folre final.