Més castells de 7 dels Capgrossos

Repeteixen el 5, el 7 i el 4 de 7 amb l'agulla a Calella, en el 5è aniversari dels Maduixots

Capgrossos a Calella

Els Capgrossos de Mataró van ser diumenge a Calella, en la diada del 5è Aniversari dels Castellers de l'Alt Maresme, els 'Maduixots'. En la que és la segona diada d'aquest mes i d'aquesta temporada, els blaus van tornar a descarregar les mateixes tres rondes de castells que set dies abans a Barcelona. Els Capgrossos van descarregar sense cap tipus de problema el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7 amb l'agulla, a més de fer el vano de 5 a la ronda de pilars. D'aquesta manera se segueixen rodant estructures de 7 i mig amb força recanvis a tots els nivells i donant confiança abans de fer una passa més i afrontar els castells de 8.

La colla mataronina era convidada a la diada en condició de padrina dels Castellers de l'Alt Maresme, que estan de celebració dels seus primers 5 anys. Els propis Maduixots i la seva altra colla padrina, els Marrecs de Salt van completar la diada, que va tenir en els castells de 7 la seva tònica.

La propera, el debut a Mataró
La propera cita castellera dels Capgrossos serà el diumenge 7 d'abril a la Diada de l'Escorxador. Aquesta actuació, que es fa en motiu de l'aniversari de la inauguració del local de la colla, és el debut clàssic a Mataró i en aquesta ocasió als Jardins de l'Escorxador també hi seran la Jove de Barcelona i els Moixiganguers d'Igualada.

Capgrossos Mataró, local capgrossos