Presentació al Foment de ‘Después del muro’ de Josep Maria Martí

L’autor va ser corresponsal a Alemanya en el moment històric del final del teló d’acer

  • Redacció
  • Dilluns, 19 Gener 2015 00:00

Cultura 204/2015, Después del muro

El periodista Josep Maria Martí Font, mataroní de naixement i creixença, presenta al Foment Mataroní el pròxim dimarts dia 20 l’aplaudit llibre ‘Después del Muro’. Alemania y Europa 25 años más tarde’. Martí serà entrevistat en públic per Carles Prats, presentador del Telenotícies Migdia de TV3 i també veí de Mataró. Martí Font va ser corresponsal a Alemanya quan tot va canviar el 9 de novembre de 1989 i en el llibre barreja anècdota, anàlisi política i crònica periodística.

Perspectiva històrica

El llibre és un recorregut pel país, per la seva cultura, economia i influència a Europa, i també pels 25 anys posteriors que han suposat un redisseny, no només del país germànic, sinó de tot Europa. El llibre concedeix un lloc destacat a la cancellera Angela Merkel de l’Alemanya reunificada per ser de l’antiga meitat Est del país.
La presentació de ‘Después del Muro. Alemania y Europa 25 años más tarde’ es farà dimarts 20 a dos quarts de vuit i és d’entrada gratuïta. L’acte es programa després d’un exitós cicle històric al mateix Foment sobre el centenari de la Primera Guerra Mundial.