La processó general de Divendres Sant acabarà a la plaça Santa Anna

Les últimes processons d’aquesta Setmana Santa

Després de les processons del primer cap de setmana de Setmana Santa arriben les darreres desfilades de passos i germandats pels carrers de la ciutat. Com cada any, destaca la Desfilada i la Processó del Silenci del Armats de Mataró d’avui dijous. Com també el Via Crucis interparroquial de divendres de matí.

La Processó general de Divendres Sant, la que acull més gent i més germandats, enguany recorrerà el camí d’altres anys, però avançarà el seu final que s’efectuarà a la plaça de Santa Anna, a causa de les obres de reurbanització de la Riera.

CALENDARI DE PROCESSONS

Dijous 8 d'abril

Recollida de la bandera, Desfilada dels Armats i Processó del Silenci
19.15 h.
Organitza: Armats de Mataró


Itinerari de la desfilada: carrer d'Argentona amb La Riera - carrer Bonaire – carrer de Sant Francesc d'Assís – plaça de Santa Maria. Recollida de la bandera i sortida pel carrer de Santa Maria – plaça Gran - carrer de Sant Cristòfor – plaça de la Peixateria – carrer de Barcelona – La Riera - carrer d'en Palau - plaça Gran – carrer de Santa Maria – plaça de Santa Maria.

Itinerari de la processó: plaça de Santa Maria - carrer de Sant Francesc d'Assís – carrer del Portal de Valldeix - Camí Fondo- plaça de la Morberia - El Rierot - carrer de Cristina – carrer de Sant Bru - carrer de Sant Francesc d'Assís - plaça de Santa Maria.

Processó de Dijous Sant, Processó Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno
20.30 h.
Organitza: Hermandad de Nuestro Padre Jesús Nazareno


Itinerari: Parroquia de Maria Auxiliadora - avinguda de Puig i Cadafalch – carrer Major – carrer de les Agudes – carrer de la Gatassa - carrer de Jaume I - carrer del Rosselló - avinguda de Puig i Cadafalch i Parròquia de Maria Auxiliadora.

Divendres 9 d'abril

Via Crucis Interparroquial
07.30 h.
Organitza: Parròquia de Santa Maria


Itinerari: plaça de Santa Maria – carrer de Sant Francesc d'Assís – carrer del Portal de Valldeix –carrer de les Monges - L'Esplanada - passeig d'Antoni Martí Cabanellas i Cementiri.

Processó General de Divendres Sant
19.30 h.
Organitza: Interconfradires de Mataró


Itinerari: plaça de Santa Maria - carrer de Sant Francesc d'Assís - carrer Bonaire – carrer d'Argentona - El Torrent - plaça de les Tereses- carrer de Santa Teresa i plaça de Santa Anna.

Dissabte 10 d'abril

Processó de Silenci
18.00 h.
Organitza: Confraria del Sant Sepulcre i la Hermandad de Nuestra Señora de la Soledad


Itinerari: Parròquia de l'Esperança - passeig dels Molins - passeig del Desviament - carrer de Mare de Déu de l'Esperança - carrer de Nicolau Guanyabens - carrer d'Ávila - avinguda del Velòdrom - ronda de Jaume Ferran i Parròquia de la Sagrada Família i tornada a la casa de la Hermandad (ronda de Jaume Ferran núm. 9).



Notícia relacionada:
Les primeres processons de la Setmana Santa mataronina prenen el carrer