La Passió dels Armats torna aquest diumenge a la Sala Cabañes

Jesús el Crist, es podrà veure en dues funcions els dies 2 i 9 d’abril

Una de les cites indispensables en la Setmana Santa mataronina, com en moltes altres ciutats, és la representació de La Passió que va viure Jesucrist. A Mataró, els encarregats d’escenificar la vida de Jesucrist és el col·lectiu dels Armats de Mataró, que estrenen els seu muntatge d’enguany aquest diumenge.

Jesús el Crist és el nom de l’obra que els Armats de Mataró començaran a representar aquest diumenge 2 al teatre de la Sala Cabañes. El muntatge comptarà amb dues úniques funcions, la del dia 2 i la darrera, el proper diumenge dia 9. Ambdues funcions es faran a les sis de la tarda.

A l’escenari de la Sala Cabañes
Els Soldats de la Pau de la ciutat han tornat a utilitzar l’escenari de la Sala Cabañes que ja van començar a fer servir l’any 2003 i que van recuperar l’any passat després que l’any anterior no s’hi pogués actuar per problemes de disponibilitat. Aquesta representació de la Passió estarà dirigida per Francesc Constantí. El mateix Constantí és l’encarregat dels textos juntament amb Antoni Codina. Finalment, la música es presenta de la mà d’Enric Illana.