No way out farà tremolar el Clap

El grup català presenta el seu nou disc “Lo que dura dura”

No way out estrena nou disc i ha escollit el Clap per deleitar els mataronins amb les noves cançons del seu quart disc “Lo que dura dura”. El nou disc ens mostra l’evolució natural de la banda després de 10 anys de trajectòria imparable.

“Lo que dura dura” és el títol del seu quart i esperat disc que va sortir al mercat el passat març. Quinze nous temes que han estat gravats durant els mesos de gener i febrer d’aquest any a San Diego, Califòrnia. Joe Marlett, productor del seu tercer disc i de grans artistes com Nirvana o Blink 182, ha tornat a dirigir la feina del grup de Barcelona.

El concert tindrà lloc avui divendres a la sala del Clap, a Mataró, a les deu del vespre. La venda d’entrades es fa, o bé per la web o bé directament a taquilla, aquesta mateixa nit. Els preus són de 10 i 12 euros, respectivament. Trajectòria d’èxits El grup d’origen català que canta en anglès va començar a fer camí en el món de la música fa ara 10 anys. “Long way to nowhere” els va introduir en el panorama musical al juny de 2001. Dos anys després van acontentar els seus afeccionats amb “Waintin’ for sunday”. I fins ara, que el seu quart disc ja és una evidència, “Bipolar” era el seu darrer disc, publicat a l’octubre de 2005.

La Cita No way out i WarmDivendres 19 de setembre,a les 22h, al Clap Preu web i ant: 10 euros, taquilla: 12 euros.