A4 Reggae Orchestra al Reggae 'n' Reis del Clap

La nit de Reis, actuen al Clap

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 05 Gener 2015 00:00

Cultura 204/2015, A4 Reggae Orchestra

Ja fa anys que el Clap programa per a la nit de Reis un concert amb aroma jamaicà. Una sana tradició per començar una de les nits més esperades de l’any que respon al nom de ‘Reggae ’n’ Reis’. Els artífexs d’aquest any, amb el seu repertori original seran la ‘A4 reggae Orchestra’, un nom punyent en l’escena que cada vegada és més conegut.  La seva originalitat en el repertori va des de boleros, bandes sonores, salsa, clàssics del soul, rock’n’roll i jazz. Tot això tocat en clau de Reggae, Ska i Rocksteady, reivindicant així grans obres de la història de la música.

Deu membres formen aquesta banda de gran format amb un directe explosiu que no deixa indiferent i captiva als públics més diversos. La formació nascuda el 2011 ràpidament es fa un nom entre els cercles de l’afició jamaicana i les festes de barri per la seva qualitat en els directes i per la seva originalitat en el repertori.
El grup permet transportar-se a les sales de ball jamaicanes i angleses de la dècada dels 60’s i deixar-se anar pel ball, l’humor i el ritme fins i tot per a aquells més escèptics que encara creguin en allò que es diu, que per Reis toca anar a dormir aviat.

ACTES

Dates:
Dilluns 5 de gener

Hora:
23h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Entrada:
Anticipada: 5€
Taquilla: 8€