Un pas endavant en la carrera musical de Marc Ràmia

El cantautor comença una campanya de Verkami per finançar el seu segon disc 'Militants de la vida'

  • Laia Mulà // Foto: Clara Federico
  • Dimecres, 13 Desembre 2017 19:16

Marc Ràmia

Marc Ràmia és un cantautor mataroní que vol fer realitat el seu segon disc i així fer un salt qualitatiu a la seva carrera com a músic. Per fer-ho, recentment ha impulsat un Verkami que servirà per finançar el seu segon treball discogràfic. Es proposa aconseguir un total de 6.000 euros mitjançant les aportacions de particulars i ofereix una sèrie de recompenses que rebran tots els que participin de la campanya. El nou treball, 'Militants de la vida', parlarà de lluita, de cuidar-se els uns als altres. En definitiva, oferirà “un compendi d'emocions”, destaca Ràmia.

Les recompenses

Els que contribueixin econòmicament en el Verkami poden aportar des de 15 fins a 500 euros. En funció d'això, rebran recompenses diverses: des del nou disc, passant per un exemplar del seu primer disc, una samarreta del cantautor, una bossa de roba, un sopar per a dues persones o un concert privat.

Poesia i actualitat

El nom del nou àlbum –'Militants de la vida'– sorgeix d'un poema de Mario Benedetti que es titula 'Por qué cantamos' i que “encaixa amb el moment turbulent que estem vivint aquests dies”, explica Ràmia, que afegeix que hi treballa “una vessant humana de lluita i les cures que tenim entre uns i altres”. Segons explica, serà un disc amb deu cançons plenes de tendresa i lluita que veuran la llum aquesta primavera. Així es proposa oferir un salt qualitatiu en la seva carrera musical. Amb lletres i sons nous i una inversió més potent, l'àlbum vol arribar a més públic.

Ràmia ha confiat en l’estudi mataroní Gravity Music per a fer la gravació i Joan Barranca en serà el productor.