Amaia d'OT, amb acompanyament mataroní

La guanyadora del popular concurs televisiu cantarà dijous al Primavera Sound amb The Free Fall Band

  • Redacció
  • Dilluns, 28 Maig 2018 12:41

Amaia OT

Amaia Romero és una de les cantants més conegudes i mediàtiques del país. Aquesta jove navarresa va guanyar Operación Triunfo 2017, va representar Espanya al Festival d'Eurovisió i ara pujarà a un escenari amb un acompanyament de luxe amb ADN mataroní. Amaia és un dels grans reclams d'un dels escenaris sorpresa del Primavera Sound i cantarà al costat dels The Free Fall Band. Serà aquest dijous, dia 31, quan la cantant i els mataronins oferiran el que el festival barceloní ha definit com "un repertori de versions preparat exclusivament per a l'ocasió i plagat de sorpreses".

El Primavera Sound és el festival de música més important i ja ha estat en anteriors ocasions l'aparador de luxe per The Free Fall Band. El grup maresmenc està preparant un nou disc per a finals d'any i, en aquesta ocasió, compartiran protagonisme amb un autèntic fenomen de masses com és Amaia.

Una de les actuacions d'Amaia al conegut concurs televisiu

El Hidden Stage on es veurà aquest concert especial és un escenari on els concerts són sorpresa i només es desvelen dies o hores abans. L'any passat fins i tot els mateixos Arcade Fire hi van tocar i aquest any hi ha anunciats també membres de bandes com Sonic Youth o Young Beef. 

Amaia, juntament amb Alfred d'OT, en una col·laboració amb Love of Lesbian