Los Chichos actuaran a les festes de Cirera

El grup històric de rumba serà el principal reclam musical i Gigatron tocarà el dia del Cirera Rock

Los Chichos

Les festes de Cirera són, per envergadura i múscul de programació, de les més potents de tot l'any a la ciutat. L'organització intenta superar-se cada any i aquesta setmana s'ha desvelat el que sens dubte serà el gran reclam de l'edició d'aquest any. Los Chichos, el mític grup de rumba flamenca amb més de 40 anys de trajectòria i ni més ni menys que 22 milions de discos venuts. L'actuació del mític grup serà el 2 de setembre i serà el darrer acte de la festa. Serà la segona ocasió que Los Chichos seran a Mataró després de participar en una de les edicions locals del Cruïlla de Cultures. 

Los Chichos, als anys vuitanta

Entre els seus himnes més clàssics hi ha cançons com 'El Vaquilla', 'Ni mas ni menos', 'Son ilusiones' o 'Quiero ser libre'. Els últims anys han mantingut una agenda de concerts més o menys estable tot i que en alguna ocasió s'ha anunciat la seva gira com la darrera. El mateix dia que Los Chichos actuarà Oscar Torres, conegut rumber mataroní.

Gigatron, després del Cirera Rock
L'altre nom d'importància anunciat per Cirera és el de Gigatron. El grup que es va fer famós durant la dècada a la segona meitat dels noranta per un toc humorístic de burla respecte els cànons i l'estètica heavy viu una segona època els darrers anys i serà a Cirera al final del concurs musical Cirera Rock.