El reggae d'Adala, el principal reclam de la Botifarrada

Pachawa Sound i DJ Amab, els altres grups

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Octubre 2018 00:00

Cultura 2018, adala
Aquest dijous és 11 d'octubre i això és sinònim de cita important per a l'independentisme d'esquerres a Mataró amb la Botifarrada a la Hispanitat. Aquest acte, nascut a l'òrbita de Maulets fa més de dues dècades, té un innegable component polític però el seu principal reclam és el festiu i musical, just després del sopar a base de botifarres, que dona nom a la cita.

Per l'escenari de la plaça de l'Ajuntament hi han passat alguns dels principals noms de la música més festiva del país i aquest 2018 és plataforma per al reggae d'Adala, que serà el plat principal, i la proposta festiva de Pachawa Sound, amb denominació d'origen maresmenca, com a perfecte complement. La barreja festiva de músiques de DJ Amab rematarà la jornada.

Nom emergent d'Adala

Adala és un dels grans noms emergents del reggae català. S'ha emancipat del seu grup embrió, els exitosos A4 Reggae Orchestra, i ha creat una banda que s'atreveix a fer des d'un reggae ortodox fins a melodies molt ballables per capgirar la nit. L'acompanyen grans instrumentistes: els The Cold December.

Adala - Mr Fireman (2016)