Joan Pera canvia de registre i serà ‘L’avar’ de Molière

Jordi Bosch protagonitza ‘Caiguts del Cel’ al costat d’Emma Vilarasau

  • Redacció
  • Dijous, 03 Setembre 2015 11:00

joan pera

Dos actors mataronins seran protagonistes de dues de les apostes més sonades de la nova temporada teatral a Barcelona. Focus, empresa que gestiona el Goya, el Romea, la Villarroel i el Condal confia en Joan Pera i en Jordi Bosch per liderar el repartiment de dues de les seves produccions. Un dels plats forts del nou curs al Goya serà veure Joan Pera en un registre completament diferent amb 'L'avar' de Molière dirigida per Josep Maria Mestres del 7 de febrer a l'1 de maig. L’avar és una de les obres més conegudes del considerat com el dramaturg més important de la història del teatre francès. El mataroní, flamant Creu de Sant Jordi, deixa la comèdia de banda en aquesta nova temporada.

Per una altra banda, el Teatre Condal inaugura temporada amb la comèdia 'Caiguts del cel' dirigida per Sergi Belbel protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch. L’obra, de la que es preveu un important èxit en la venda d’entrades, es podrà veure fins al 25 d’octubre.

45 espectacles de Focus
Focus ha programat per a aquesta temporada 45 espectacles, 12 dels quals són de producció pròpia, al Goya, al Teatre Romea, La Villarroel i al Condal amb un pressupost de l'activitat escènica sense comptar Madrid d'11 milions d'euros. Alguns noms destacats són 'Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano' amb Josep Maria Pou al Romea, teatre on també s'ha programat 'Panorama des del pont' amb Eduard Fernández i 'Els cors purs' dirigida per Oriol Broggi.