‘Els Veïns de Dalt’ o com viure en parella

La comèdia de Cesc Gay arriba al Teatre Monumental

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 18 Setembre 2015 11:36

Cultura 2014/2015, els veïns de dalt

La temporada estable del Teatre Monumental s’estrena amb una de les obres de teatre que la crítica va aplaudir aquest any passat. ‘Els Veïns de Dalt’ és una comèdia del director Cesc Gay que retrata dues parelles de veïns. El director explica que fa un parell d’anys dos nous veïns van instal·lar-se al pis de dalt.

Els nous inquilins van preocupar de seguida als de baix, que sentien gemecs i esbufecs, així com sorolls estranys de forma constant. Amb el temps, però, tot aquest rebombori va acabar sent una inspiració amb què Gay va fer néixer la nova comèdia.

Repartiment de luxe

Un quartet d’intèrprets immillorable completen el repartiment de l’obra. Nora Navas, Jordi Rico, Pere Arquillué i Àgata Roca protagonitzen aquesta divertida obra de teatre, de la qual la crítica només n’ha dit coses bones.

I és que els actors han treballat al costat d’un reconegut guionista i cineasta com és Cesc Gay, que en aquest cas s’estrena com a autor teatral. Fins ara, ha estat guardonat amb el Premi Nacional de cinema, el Premi Signis del Festival Internacional de Mar del Plata o el Premi Ciutat de Barcelona, entre altres.