El Pep Plaza més polifacètic, al Monumental

‘l ara què?’, dins el programa del Dia Mundial de l’Alzheimer

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 25 Setembre 2015 00:00

Cultura 2014/2015, Pep Plaza

Pep Plaza torna al Teatre Monumental dissabte 26 a les nou del vespre amb l’actuació ‘I ara què?’, que ja va triomfar al teatre Goya de Barcelona l’any passat. L’actor maresmenc col·labora d’aquesta manera amb els actes proposats per commemorar el dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebra anualment el 21 de setembre. Aquest cap de setmana hi haurà parades informatives, xerrades i conferències. Però l’actuació de Pep Plaza és un dels plats forts de la programació, que es completarà amb la popular caminada del diumenge següent.  

Durant més d’una hora i mitja plena d’humor, Pep Plaza interpreta a una seixantena de personatges a dalt de l’escenari. Entre ells, algunes de les seves imitacions més cèlebres: el mateix Pep Guardiola, Eugenio, Quim Monzó, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats, Albert Om o Jordi González. Els polítics tampoc se’n deslliuren, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy.

Tot i que afronta l’espectacle en solitari, l’humorista s’acompanya en al piano per Miquel Tejada, qui ha estat també el director musical del projecte. El diàleg constant amb el públic és una part fonamental.