Joc de Cartes arriba a l’Espai Saleta després de girar per tot Catalunya

Joan Peran dirigeix a Genís Mayola i Josep Maria De Ramon en aquesta versió teatral

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 06 Novembre 2015 11:18

Cultura 2014/2015, joc de cartes

Aquest cap de setmana l’Espai Saleta de la Sala Cabanyes acollirà dues representacions de “Joc de cartes”, un muntatge basat en un text de Kressmann Taylor que narra com l’ascens i consolidació del nazisme pot destruir l’amistat entre dos homes. Genís Mayola i Josep Maria de Ramon donen vida respectivament a Martin i Max, que es comuniquen a través de cartes al llarg dels 90 minuts que dura l’espectacle.

La història comença quan dos amics de tota la vida, que comparteixen el negoci d’una galeria d’art als Estats Units, se separen perquè un d’ells torna a Alemanya. Martin i Max intenten mantenir la relació –extremadament propera- a través de cartes. Poc després de l’arribada de Martin a Munic, però, Adolf Hitler arriba al poder. Max, jueu, s’esgarrifa amb les informacions que arriben als Estats Units sobre el nou govern alemany. Per la seva banda, Martin cada cop es troba més còmode amb la nova situació política.

Gira per tot Catalunya
L’espectacle, dirigit per Joan Peran, arriba a Mataró després d’haver-se representat en diverses ocasions per teatres de tot Catalunya amb un notable èxit de públic.