El Mataró Parc Boet cau dignament a la pista del Quart

Els taronges van plantar cara a un rival difícil però no va ser suficient per sortir victoriosos

Bàsquet Mataró Parc Boet - Quart

Els mataronins van començar molt endollats en atac, plantant cara a un rival complicat i tot i ajustat, col·locant-se per davant en el marcador (19-20 primer quart).

De mica en mica, però, el Quart va entrar en partit i va imposar-se a un Boet que va perdre ritme de cara a cistella. El partit arribava a la mitja part amb 7 punts de diferència (43-36).

A la represa la tònica no va canviar. Els taronges tenien poca efectivitat, els costava trobar cistelles fàcils i més anotar-les. I una vegada més, van tenir dificultats a l’hora de controlar el rebot.

Malgrat l’esforç per revertir el resultat, i posant-se a només 4 punts per sota quan quedaven 4 minuts per acabar el partit, el Mataró Parc Boet no va ser capaç d’aguantar i capgirar el marcador.

CB QUART 82 - 71 MATARÓ PARC BOET

MATARÓ PARC BOET: Puig (18), Merino (6), Aza (1), Francisco (3), Moore II (20) –cinc inicial– De Pree (2), Duran (5), Tato, Tuxford (1), Solà (15)