Montse Alonso aconsegueix el tercer lloc a la Copa d’Espanya

La mataronina Montserrat Alonso, que ha corregut aquesta temporada amb l’equip Catalunya Alverti, s’ha fet amb el tercer lloc de la Copa d’Espanya per puntuacions obtingudes al llarg de la temporada. La guanyadora ha estat Fàtima Blàzquez (Mauco) amb 105 punts, la segona Bravo (Mauco) amb 95, mentre que la cilcista mataronina n’ha sumat 61.

La competició constava de vuit proves puntuables, que van ser guanyades per vuit corredores distintes. La mataronina es va imposar en el Gran Premi de les Illes Medes.

Granados i Carrete subcampions estatals júnior
Els ciclistes de Chasis Fisiosport Iluro Edgar Granados i Ismael Carrete es van fer amb el subcampionat estatal júnior en la prova de persecució olímpica, formant part de l’equip català, que completaven Diéguez i Ramiro. En la final van ser derrotats per Múrcia. Edgar Granados també va aconseguir un important triomf en l’escalada al Castell de Blanes de la seva categoria.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. // El Tot Esport